Skip to main content
Persones al Museu

Agenda d'activitats

Vine al Museu durant el mes de febrer i gaudeix de la teva entrada per només 4€. T'esperem!

Activitats
13/02/2018 - 28/02/2018
Com cada mes, us presentem un nou concurs a les nostres xarxes socials! Volem premiar als que us interesseu pel món dels trens, i per això cada mes us proposem petits reptes o preguntes per guardonar els amants del ferrocarril amb detalls com entrades al Museo o bitllets de tren.  
Activitats
13/02/2018 - 31/03/2018
El Museu reobre les seves portes després de la primera fase de les obres de remodelació i millora de les instal·lacions, i arriba amb moltes novetats i activitats. 
Activitats
13/02/2018 - 31/12/2020
Al Museu ens encanta oferir-vos activitats i espais dirigits a les famílies. Amb les obres de millora d’aquest inici de 2018, hem remodelat els espais interiors i exteriors del Museu per oferir-vos una millor experiència en la vostra visita. Et presentem els nostres espais!

Activitats permanents

Activitats
Permanent
El Ticket Museus VNG és un ticktet d’accés a tots els museus de Vilanova i la Geltrú que hi estiguin vinculats. Els pots aconseguir a les oficines de turisme de la ciutat i als Museus participants:
Activitats
Permanent
Imagina que mentre passeges pel Museu, els trens comencen a parlar-te.
Activitats
Permanent
Aquesta activitat està adreçada a grups de poques persones i/o famílies amb nens petits que vulguin saber com són els trens i quines característiques més conegudes tenen.
Activitats
Permanent
Què et sembla si us proposem venir al Museu i gaudir d'un bon esmorzar? Si sou un grup de 5 o més persones, ja podeu marcar un dia a l'agenda d'estiu per venir a esmorzar al Museu. 
Activitats
Permanent
Vols saber més sobre  l'invent espanyol que va revolucionar la manera de viatjar al segle XX?
Activitats
Permanent
Una activitat pels més petits on podran conèixer, retallar i muntar un dipòsit de locomotores a vapor.
Activitats
Permanent
Accés a l’interior del primer Talgo que va funcionar al nostre país el 1950.
Activitats
Permanent
Ha arribat el bon temps i des del Museu t'oferim un munt de possibilitats per gaudir dels trens de forma diferent.
Activitats
Permanent
El primer diumenge de mes, a partir de les 11.30h fins les 13:30h, podràs gaudir de l'encesa de la locomotora La Mataró.
Activitats
Permanent
L’Espai Gumà va servir en el seu moment com a magatzem i va acollir el sistema de desmineralització de l’aigua per reduir els efectes perjudicials a les calderes de les locomotores.