Skip to main content
Espacios del museo

Lloguer d'espais

El Museu ha demostrat ser un escenari adequat per a la realització d’activitats públiques d’àmplia repercussió social. Disposa de diferents espais de molt diversos usos:

La rotonda del Museu

La rotonda

La Rotonda de màquines amb 10.000 m2: un espai singular per a actes amb una gran afluència de participants.

Llegir més
Nau del Pont-Grua

Espai Segle XXI i Nau del Pont-Grua

Espai Segle XXI, amb capacitat per a 100 persones, i la Nau del Pont-Grua, per a 360 persones: actes de menor format en dues naus de l’edifici de l’antic taller de locomotores de vapor.

Llegir més
Nau del Pont-Grua
Sala audiovisual del Museu

Sala audiovisual

Sala audiovisual, amb un aforament de 80 – 90 assistents i equipada amb canó de projecció i wifi: ideal per a presentacions, conferències o seminaris.

Llegir més
Biblioteca del Museu del Ferrocarril

Biblioteca del Museu i cotxe-saló del Talgo II

La Biblioteca, amb el mobiliari de la Sala del Consell de Direcció de MZA: un dels espais idonis dels que disposa el Museu per a reunions de treball.

Llegir més
Biblioteca del Museu del Ferrocarril
Cotxe-saló Talgo II

Cotxe-saló Talgo II

Cotxe-saló ZZ324 Talgo II, per a 12 – 15 persones: preparats per acollir cursos, que poden complementar-se amb la independència de petits àmbits per al treball en equip.

Llegir més
Rodatges al Museu del Ferrocarril

Altres activitats

Rodes de premsa, rodatges i sessions fotogràfiques en qualsevol dels espais del Museu.

Llegir més
Rodatges al Museu del Ferrocarril

Tarifes i condicions generals

 

Les condicions de lloguer es pactaran en un document contractual, en el qual es determinaran tots els detalls i compromisos derivats de l’acte a organitzar.

 

La tarifació mínima serà de mitja jornada i es pressupostarà específicament per a cada acte, en funció de les necessitats del sol·licitant.Si hi estàs interessat, et podem assessorar sobre l’organització i et podem subministrar tots els serveis necessaris.

 

Per a qualsevol tipus d’informació sobre lloguers, disponibilitat d’horaris, visualització de l’espai o qualsevol altre requisit, pots adreçar-te a:

 

Jordi Sáez

 

Visita la nostra galeria a Flickr i passeja pels nostres espais: