Skip to main content
Fundación de los Ferrocarriles españoles
activitats especials

Activitats especials

T'hem preparat una selecció d'activitats que et faran descobrir el museu d'una forma totalment diferent. Tens una idea? Contacta'ns i en parlarem!

 

 

Festes d’aniversari al Museu

Festes d’aniversari a la “Casa dels Trens”! Els més petits de la casa poden celebrar el seu aniversari a les nostres instal·lacions, amb una visita pel Museu i després un àpat amb coca en forma de tren i galetes personalitzades per regalar als seus convidats.

 

També oferim una opció per aniversaris i festes d’adults.

 

Per a informació i reserves contacteu amb el Museu (93 815 84 91 – reservesmuseu@ffe.es)

 

foto

 

 

Esmorzars al tren!

 

Amb aquesta proposta, el Museu vol apropar els visitants a la col·lecció de cotxes de viatgers, no tan extensa com la de locomotores però amb el mateix valor i importància.

 

Es volen transmetre les emocions, experiències i sensacions del viatge en altres temps quan molts passatgers, bé sols, en família o en petits grups compartien alguna cosa més que el simple fet de viatjar…

 

Un cop finalitzada la visita, es podrà gaudir de l’esmorzar al cotxe de Tercera Classe del Museu.

 

Aquesta activitat es realitza a partir de 5 persones. Es necessita reserva prèvia, com a mínim 2 dies abans. (93 815 84 91 – reservesmuseu@ffe.es). 

 

 

Visites guiades per àmbits

A partir de 10 persones.

 Diferents àmbits, itineraris i continguts. Per a reserves contacteu amb el Museu: 93 815 84 91– reservesmuseu@ffe.es. El Museu ofereix 3 possibilitats de visita:
-Els orígens del vapor i el dipòsit de locomotores. La col·lecció de locomotores de vapor i els valuosos edificis on s’ubica. Es visiten cinc cabines de les màquines)
-Electricitat, dièsel i els sistemes de senyalització del Sistema Ferroviari. Es podrà conèixer l’origen i la ubicació inicial de la Taula d’enclavament i el Pont de Senyals amb la importància que tenen per al funcionament del Sistema Ferroviari.  Es visiten una cabina de locomotora elèctrica i una dièsel
- Les infraestructures i el transport de mercaderies. Una visita especial a l’àrea de mercaderies i el vagó J amb l’audiovisual dedicat a aquest modo de transport i un recorregut comentat pel Passeig Entrevies i tots els elements que es poden observar, inclòs el pas a nivell.

 

 Demana’ns la teva visita

 

Si sou un col·lectiu i teniu una idea especial per visitar les nostres instal·lacions, contacteu amb nosaltres i us farem una visita a la vostra mida.


educacio@museudelferrocarril.org