Skip to main content
voluntaris

Voluntaris

Mecànics

Associació de Socis i Col·laboradors (SiC)

L’associació de Socis i Col·laboradors (SiC) està formada per persones que actuen de manera voluntària i no remunerada oferint la seva feina en diferents àrees d’actuació (restauració, documentació, difusió o supervisió).

 

Si ets membre de l’Associació podràs realitzar amb nosaltres tasques de conservació, millora i restauració dels fons i de les instal·lacions del Museu, així com tasques de difusió i ajuda a la realització d’activitats. A més us oferim el lliure accés a les instal·lacions, la realització d’activitats exclusives, invitacions a actes especials, tracte preferent en els serveis que ofereix El Museu, etc.

 

Llegir més
Maquinista

Programes de voluntariat:

Conservació. Dedicat a la recuperació i conservació d’objectes custodiats pel Museu, havent creat un grup específic de voluntaris encarregat de la restauració de peces patrimonials.

 

Difusió. Dedicat a la programació de les campanyes publicitàries i a la distribució per l’àmbit geogràfic del Museu de fullets informatius i propaganda.

 

Activitats. Realitza tasques d’ajuda a la realització d’activitats, en les instal·lacions del museu i en dates d’alta afluència de visitants i actes especials a fi d’optimitzar el servei que s’ofereix..

 

Documentació. Efectua tasques relacionades amb l’organització de la biblioteca i temes de documentació així com d’investigació.

Llegir més
Maquinista
voluntari

Avantatges:

–  Entrada gratuïta a les exposicions permanents i temporals
–  Invitacions per a quatre visites d’acompanyants a l’any
–  Recepció de programes i informatius d’activitats
–  Invitació a les inauguracions i actes especials
–  10% de descompte a la botiga del Museu
– Inscripció preferent en activitats de capacitat limitada (viatges culturals, recorreguts històrics etc.)
–  Participació en taules rodones, conferències, testimonis orals, etc.
–  Visites exclusives a Museu tancat
–  Organització de viatges “ferroviaris”

 

Contacte de l’Associació: voluntarissic@gmail.com 

Llegir més